Ελλάδα Ελεύθερη Μεταλλαγμένων!

Το Μάιο του ’14, πριν τις εκλογές, οι πατέρες της ΕΕ απέρριψαν τα μεταλλαγμένα... Το 2015 άνοιξαν κερκόπορτα εισαγωγής τους!

NO_GMO

Όσες κερκόπορτες κι αν ανοίξουν η Ελλάδα δεν θα αλωθεί!

Η μοναδική επιλογή είναι η Κυβέρνηση και η Βουλή να ανταποκριθούν στις αποφάσεις των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (2004) για ανακήρυξη της Ελλάδας χώρας ελεύθερης μεταλλαγμένων!

Μετά την απόφαση των εκπροσώπων της παγκοσμιοποίησης τον περασμένο Ιανουάριο να επιτραπούν τα μεταλλαγμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται τον Απρίλιο νέα απόφασή τους να εγκρίνουν 17 ποικιλίες μεταλλαγμένων σπόρων για καλλιέργεια. Δύο σπόρους γαρυφάλλων και 58 καρπών για ζωοτροφές που είχαν εγκρίνει νωρίτερα!

 «Είμαστε μόλις στο ξεκίνημα της κατανόησης των πολύπλοκων επιδράσεων της διατροφής, στη συμπεριφορά των ανθρώπων» έγραφε μία επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το περιοδικό Science και κατέληξε στο συμπέρασμα:

NO_GMO«Τα μόρια των τροφίμων ενεργούν όπως οι ορμόνες, οι οποίες ρυθμίζουν τη λειτουργία του σώματος και ενεργοποιούν την κυτταρική διαίρεση. Τα μόρια αυτά μπορούν να προκαλέσουν πολυποίκιλες, έντονες ψυχικές ανισορροπίες, οι οποίες κυμαίνονται από την αδυναμία αυτοσυγκέντρωσης και την υπέρ-κινητικότητα, έως τις πολύ σοβαρές ψυχολογικές ασθένειες.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζουμε ποιό αποτέλεσμα θα έχουν ποιά μόρια, σε ποιά τρόφιμα γενετικά τροποποιημένα (μεταλλαγμένα) όταν καταναλωθούν από ανθρώπους και ζώα. Ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ότι, η σύνθεση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων μπορεί να αλλάξει ριζικά, χωρίς να το γνωρίζουμε».

NO_GMO

Πριν δύο χρόνια επιστήμονες στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο, καθηγητή γενετικής της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον του Σιάτλ, βρήκαν έναν δεύτερο γενετικό κώδικα μέσα στο γονιδίωμα (DNA). «Το γεγονός ότι ο γενετικός κώδικας μπορεί να γράφει ταυτόχρονα δύο είδη πληροφοριών, σημαίνει ότι πολλές αλλαγές στο DNA που φαίνονται να μεταβάλουν τις αλληλουχίες των πρωτεϊνών, μπορεί επίσης στην πραγματικότητα να διαταράσσουν τα προγράμματα ελέγχου των γονιδίων και έτσι να προκαλούν ασθένειες»!

 Η ανακάλυψη του 2ου κώδικα ανοίγει νέους δρόμους στη κατανόηση των ρυθμιστικών μηχανισμών του γονιδιώματος και κλείνει οριστικά το κεφάλαιο όπου ήθελε το DNA ως στατικό μη διαμορφώσιμο από τις συνθήκες παράγοντα. Ενώ οι μικροί «μάγοι» των μεταλλαγμένων τα τροποποιούσαν μηχανικά και υποτίθεται ότι «περνούσαν» στο γονιδίωμα νέες ιδιότητες.

Τι έχουν να πούνε οι δημοκράτες της ΕΕ που αποφάσισαν και διέταξαν να τρώμε τα προϊόντα των μικρών «μάγων» των μεταλλαγμένων; Θα συνεχίσουν να μας επιβάλλουν τους ΓΤΟ δημιουργώντας σε ανθρώπους και φύση ανήκεστες βλάβες;

Τι θα κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση; Θα ακούσει τις αποφάσεις του Λαού ή των εκπροσώπων της παγκοσμιοποίησης και των τοκογλύφων;

Επιβεβαιώθηκε ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από μεταλλαγμένη ντομάτα!

NO_GMOΕπιβεβαίωσε και επίσημα ότι τα μεταλλαγμένα μπορεί να οδηγήσουν τους αλλεργικούς άμεσα σε θάνατο...

Οι γιατροί του νοσοκομείου Carlos III στη Μαδρίτη επιβεβαίωσαν την Κυριακή (18 Ιαν.15) κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα ανθρώπου από πρόσληψη γενετικά τροποποιημένης (μεταλλαγμένης) τροφής.

Πρόκειται για τον 31χρονο Χουάν Πέδρο Ράμος, ο οποίος πέθανε στις 7 Ιανουαρίου από αναφυλακτικό σοκ, αφού έφαγε πρόσφατα γενετικά τροποποιημένες ντομάτες που περιείχαν γονίδια ψαριών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η τροφή προκάλεσε στον Ράμος μια «βίαιη και θανάσιμη αλλεργική αντίδραση». Όπως ανέφεραν, η υγεία του νεαρού είχε αρχίσει να χειροτερεύει με καλπάζοντα ρυθμό, όταν στις αρχές Ιανουαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλεργίας. Του χορηγήθηκαν αμέσως φάρμακα προκειμένου να σταματήσουν το αναφυλακτικό σοκ, αλλά αυτά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά. Η ομάδα των ειδικών μπόρεσε να εντοπίσει την αιτία της αλλεργικής αντίδρασης: ο νεαρός είχε φάει για μεσημεριανό γενετικά τροποποιημένες ντομάτες, οι οποίες του προκάλεσαν αναφυλαξία και οδήγησαν στο θάνατό του.

Οι ιατρικοί ερευνητές και οι ιατροδικαστές του νοσοκομείου Carlos III έπρεπε να διεξαγάγουν πολλά τεστ και αναλύσεις προτού καταλήξουν στο τι οδήγησε στο θάνατο του Ράμος συνέπεια μιας αλλεργικής αντίδρασης στα θαλασσινά, αφού το μόνα που εκείνος είχε καταναλώσει ήταν ένα σάντουιτς με μπέικον, μαρούλι και ντομάτα και ένα αναψυκτικό διαίτης. Έμειναν έκπληκτοι, όταν διαπίστωσαν ότι η ντομάτα που είχε φάει, όχι μόνον περιείχε αλλεργιογόνα σχετιζόμενα με τα ψάρια, αλλά και μερικά γονίδια ανθεκτικά στην αντιβίωση, τα οποία απέτρεψαν τα λευκά αιμοσφαίρια στο αίμα του Ράμος να καταπολεμήσουν την αλλεργία και να τον σώσουν.

Ελλάδα Ελεύθερη Μεταλλαγμένων!

Διαβάστε επίσης: Ακυρώνονται τα μεταλλαγμένα!

Πηγές:

http://www.analyst.gr

http://www.terrapapers.com

http://www.edwhellas.gr