Η επιτυχημένη συνταγή της παράδοσης αντίδοτο στην κρίση

peristeri

Επιστροφή στις ρίζες

Με όχημα την παράδοση οι Έλληνες θα ανταπεξέλθουν στη λαίλαπα των κερδοσκόπων. Η 1η Διεθνής Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων "Ελληνική Παράδοση 2011 Τρόφιμα - Ποτά - Λαϊκή Τέχνη" πραγματοποιείται απο τις 6 έως τις 9 Οκτωβρίου, στο Περιστέρι. Οι διοργανωτές αναμένουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, τόσο από το ευρύ κοινό, όσο και από τους επαγγελματίες, αλλά και εκπροσώπους φορέων, οργανισμών, πρεσβειών και επιμελητηρίων, με απώτερο στόχο την στήριξη και ανάπτυξη της οικονομικής δύναμης της χώρας: τα παραδοσιακά προϊόντα.

Τρόφιμα και ποτά κατασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο με συνταγές από τις γιαγιάδες και τους παππούδες της ελληνικής υπαίθρου και των νησιών, οι οποίες εφαρμόζονται μέχρι τις μέρες μας με εξαιρετική επιτυχία.

Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία εμφανίζει η χώρα μας, σε είδη λαϊκής τέχνης (αγγεία, ασημικά, παραδοσιακά κοφτά και υφαντά, εικόνες, κλπ.), τα οποία ήδη γνωρίζει και θαυμάζει ένα μεγάλο μέρος

καταναλωτών όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ το σύνολο των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση.

Το εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου βρίσκεται στο τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Βασιλείου, Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως, κοντά στο Άλσος Σπηλιοτοπούλου και την Λεωφόρο Θηβών.

Οι ώρες επίσκεψης είναι:

Πέμπτη 16:00-21:00

Παρασκευή 10:30-21:00

Σάββατο -Κυριακή 10:30-21:00