Επαναστατικό Οικολογικό Πλαστικό!

SKAIΤο επαναστατικό οικολογικό πλαστικό από πετρέλαιο μοιράζεται δωρεάν με την επιχείρηση «καθαρή έξοδος» από τον ΣΚΑΪ, την Ιόνια Οδό, την Νέα Οδό και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας!

Ανακοίνωση της επιτροπής Κ.Λ.Α.Τ.Α.Ρ.Ω:

Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ) κατελήφθη από το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και τους αναρχοκομμουνιστές οικολόγους, ο «πράσινος» ΣΚΑΪ με όλα τα ΜΜΕ του, προωθεί τις επαναστατικές πλαστικές σακούλες! Αντιστέκεται σθεναρά στον περιορισμό των πλαστικών σακουλών, που προσπαθεί να επιβάλλει η ΕΕ και οι αναρχοκομμουνιστές οικολόγοι([1]).

Ο λόγος είναι ότι η ΕΕ ξεκίνησε διαβούλευση για τον περιορισμό της πλαστικής σακούλας, που σημαίνει περιορισμό της κερδοσκοπίας των εταιριών πλαστικών και ιδιαίτερα παγκόσμιων εταιριών πετρελαίου!

Αυτό δεν θα περάσει!

Ο περιορισμός των κερδών θα φέρει ανεργία και υποαπασχόληση και η τρόικα θα το κόψει οσονούπω. Τα κέρδη και τα συμφέροντα των παγκόσμιων εταιριών είναι πάνω από το περιβάλλον! Άλλωστε όπως αποδεικνύει με τρανταχτά ντοκουμέντα ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας, οι πλαστικές σακούλες είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο υλικό και βιοδιασπώμενες. Δηλαδή μέσα σε 3-4 χρόνια γίνονται νερό, διοξείδιο του άνθρακα και χώμα! Ο λόγος του συνδέσμου αποτελεί τρανταχτή απόδειξη. Μόνο οι αναρχοκομμουνιστές οικολόγοι δεν τον πιστεύουν, αλλά αυτοί συνεχώς λασπολογούν ζητώντας και άλλες αποδείξεις.

No_plasticΈτσι έλεγαν και για τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρίες, που μας εξυπηρετούν στις εθνικές οδούς. Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» των αναρχοκομμουνιστών τις ονομάζει βρικόλακες που μας πίνουν το αίμα μας. Προσοχή, αυτές οι εταιρίες τώρα αποδεικνύουν ότι όχι μόνον δεν είναι βρικόλακες αλλά αγαπούν το περιβάλλον και την ασφάλεια των οδηγών. Να τι δήλωσαν στον ΣΚΑΪ: «Η Ιονία([2]) Οδός συλλέγει ετησίως 1.800 τόνους σκουπιδιών δήλωσε ο διευθυντής των διοδίων Σπύρος Ντάψης με αφορμή τη δράση του ΣΚΑΪ»([3]). Και πιό κάτω: «Ο υπεύθυνος διοδίων Ελευσίνας Θανάσης Πρόκος απέδωσε εύσημα στην πρωτοβουλία του σταθμού μας, τονίζοντας ότι καθαρός δρόμος είναι και ασφαλέστερος δρόμος».

Τώρα πιά ποιος θα αμφισβητήσει τις καλές φιλοπεριβαλλοντικές προθέσεις των εταιριών, που συλλέγουν τόνους σκόρπιων σκουπιδιών; Τώρα θα διευκολύνονται να τα συλλέγουν σε σακούλες! Μ’ ένα σμπάρο δυό τρυγόνια! Και θα οργανωθεί καλύτερα η συλλογή των σκουπιδιών και καταρρέει ο μύθος του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ότι οι εταιρίες είναι βρικόλακες!

No_plasticΤι φταίνε οι εταιρίες από την ανευθυνότητα των καταναλωτών; Οι μελέτες της ΕΕ που τις έκαναν αναρχοκομμουνιστές μελετητές λένε ότι η διάρκεια ζωής των πλαστικών σακουλών είναι μακρά και πετώντας τες στο περιβάλλον μέσα από το χώμα ή από υδάτινους δρόμους καταλήγουν στη θάλασσα. Αυτό έφερε το αποτέλεσμα ότι, στη Μεσόγειο και μόνο, επιπλέουν σήμερα περί τα 250 δισ. πλαστικά σωματίδια συνολικού βάρους 500 τόνων. Τα σωματίδια αυτά μπορούν να προκαλέσουν ασφυξία σε θαλάσσιους οργανισμούς οι οποίοι τα καταπίνουν τυχαία ή επειδή τα εκλαμβάνουν ως τροφή. Οι πλαστικές ύλες σπάνε σε μικροσκοπικά σωματίδια και εμφανίζουν υψηλό δυναμικό μόλυνσης του εδάφους και των υδάτινων οδών, καθώς μπορεί να περιέχουν πρόσθετα όπως έμμονους οργανικούς ρύπους και πετρέλαιο.

Όλα αυτά είναι φριχτά ψέματα, κατασκευασμένα στα νοσηρά κεφάλια των αναρχοκομμουνιστών οικολόγων. Η συνήθεια του πετάγματος από το παράθυρο των σκουπιδιών από τους καταναλωτές αντιμετωπίζεται μόνο με τις επαναστατικές πλαστικές σακούλες και την αστυνομική πειθώ. Όταν οι καταναλωτές  αντιμετωπίζουν το περιβάλλον κερδοσκοπικά τότε δεν πείθεις κανέναν ότι σ’ ενδιαφέρει. «Ο βασιληάς, αναφέρει ο στρατηγός Μακρυγιάννης, κάνει μεγάλα λάθη, ενώ εγώ κάνω μικρά». Υπονοώντας ότι τα λάθη των κυβερνώντων αφορούν όλους τους πολίτες, ενώ τα λάθη του μεμονωμένου πολίτη αφορούν αυτόν και το στενό του περιβάλλον. Να, λοιπόν, από το 1821 είναι γνωστό ότι τα λάθη των πολιτών αφορούν το περιβάλλον του! Τι άλλη απόδειξη θέλετε;

Οι κυβερνώντες δημιουργούν τεραστίων διαστάσεων χωματερές, ενισχύουν τις επαναστατικές πλαστικές σακούλες, που είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο υλικό και βιοδιασπώμενες. Αυτό βέβαια πρέπει να το επαναλάβει και ο κάθε πολίτης, έχει αυτό το ηθικό δικαίωμα! ΔΕΝ ρυπαίνεις το περιβάλλον πετώντας από το παράθυρο μια βιοδιασπώμενη επαναστατική πλαστική σακούλα!

Αφήστε τους ενεργούς πολίτες, που είναι υπέρ της διαχείρισης των απορριμμάτων στην πηγή τους και του περιορισμού της χρήσης πλαστικών σακουλών. Ισχυρίζονται ψευδώς ότι η επιστήμη δημιουργεί ανακυκλούμενες οργανικές σακούλες από υπολείμματα τροφίμων (καλαμπόκι, πατάτα κλπ). Αλλά κυρίως ότι η διαχείριση των απορριμμάτων μας πρέπει να γίνεται με μόνιμο τρόπο, με την χρήση «πολλαπλών χρήσεων περιεκτών (δοχείων)», με κομποστοποίηση κ.λπ.([4])

Αυτοί είναι για τα μπάζα! Αυτούς πρέπει να ρίξουμε στις χωματερές. Όλοι αυτοί είναι θύματα της ψευδοπροπαγάνδας των αναρχοκομμουνιστών οικολόγων. Σ’ αυτούς πρέπει να μιλήσουμε και να τονίσουμε:

ΖΗΤΩ οι Βιοδιασπώμενες Επαναστατικές Πλαστικές Σακούλες!

ΚΛΑΤΑΡΩ - Κίνημα Λαϊκής Απελευθέρωσης Τοκογλυφίας, Αισχροκέρδειας, Ρύπων, Ωχ-ημα(ρ)των.

 

Διευκρίνιση: Η ΒΙΟΖΩ δεν συμφωνεί με το πνεύμα και το οξυμένο ύφος του ΚΛΑΤΑΡΩ.

Πηγή: http://klataro.wordpress.com/


1 http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/11/580&format=HTML&aged=0&language=EL&guiLanguage=en

2 Η ορθογραφία από την εταιρία και τον ΣΚΆΙ (3)

3 http://www.skai.gr/news/environment/article/176708/skai-epiheirisi-kathari-exodos-stis-12-augoustou-/

4 Δείτε επίσης: Υπάρχει Λύση για τα Σκουπίδια!