Η ΒΙΟΖΩ Μεγαλώνει και Ριζώνει Ραγδαία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ΒΙΟΖΩ Μεγαλώνει και Ριζώνει Ραγδαία

Αθήνα, Ιούνιος 2005

Η μεγάλη αύξηση των μελών σε ποσοστό 510%, το ρίζωμα στους καταναλωτές με ποσοστό αύξησης των ψηφισάντων κατά 809% και η ενεργοποίηση όλο και περισσοτέρων στελεχών, σε σχέση με τις εκλογές του 2004, μας στέλνουν ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για την ραγδαία ανταπόκριση, που βρίσκουν οι δραστηριότητες της ΒΙΟΖΩ. Όπως ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή, τα μέλη της Ένωσης προσεγγίζουν τις δύο χιλιάδες. (Δείτε συνημμένα τα στοιχεία).

Κατά την διάρκεια των εκλογών δεν ήταν όλα ρόδινα. Εκδηλώθηκε σφοδρή αντίδραση ομάδας παραγωγών, που επειδή δεν θέλουν τον οργανωμένο έλεγχο των καταναλωτών, προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους καταναλωτές και να παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας με παραπλανητικές καταγγελίες στην Αστυνομία, ότι δήθεν αυτά που λέγαμε τους παρεμποδίζανε να πουλάνε!! Ο λόγος μας, που όντως σπάει κόκαλα, αντιμετωπίστηκε με αστυνομικά μέσα, θυμίζοντας ενέργειες ολοκληρωτικών καθεστώτων. Η ίδια ομάδα ξέθαψε επίσης και φαντάσματα υπολειμμάτων προσπαθειών οργάνωσης καταναλωτικού κινήματος του παρελθόντος, που, με το απυρόβλητο της ανυπαρξίας τους, σπέρνανε συκοφαντίες. Όμως οι καταναλωτές δεν «μάσησαν» και αγκάλιασαν ενεργά την Ένωση, που γνωρίζουν και εκτιμούν την δράση της, δραστηριοποιούμενοι στην ΒΙΟΖΩ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που εξελέγη στις 21 Μαΐου 2005, αποτελείται από 11 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη και συγκροτήθηκε σε σώμα εκλέγοντας παμψηφεί πενταμελές προεδρείο ως ακολούθως:

    *
      Πρόεδρος ο Γιωργάκης Κωστής, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, Ιδιωτικός Υπάλληλος.
    *
      Αντιπρόεδρος η Μαρία Νουχουτίδου, συνταξιούχος της ΔΕΗ.
    *
      Γενικός Γραμματέας ο Μάριος Κρητικός, Πολιτικός Μηχανικός, Υπάλληλος ΕΕ.
    *
      Ειδικός Γραμματέας ο Γιώργος Φαρφαράς, Αισθητικός, Καθηγητής ΤΕΙ.
    *
      Ταμίας η Βάλια Ντάκου, επαγγελματίας.

Όμως η ΒΙΟΖΩ δεν είναι το Διοικητικό Συμβούλιο, είναι τα μέλη της και οι χιλιάδες καταναλωτές, που ενημερώνονται και συζητούν μαζί της. Είναι μια πολύ μεγάλη και μαχητική καταναλωτική οικογένεια. Ας γίνουμε όλοι πιο δραστήριοι.

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

 
Γραφτείτε και ενεργοποιηθείτε στην ΒΙΟ.ΖΩ
 
ΒΙΟ.ΖΩ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ"

Τηλ: 210-2282632, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: biozo@email.com

ΣυνημμένοΜέγεθος
membergrowth.gif17.44 KB
pososto2005.gif19.62 KB