Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

Tην Κυριακή και την Δευτέρα, 14 και 15 Ιουνίου, οι καταναλωτές της ΒΙΟΖΩ καλούνται να εκλέξουν την νέα διοίκηση της Ένωσης, την νέα επιτροπή ελέγχου της διοίκησης, τους εκπροσώπους τους στην Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση» και στα περιβαλλοντικά κινήματα. Και αυτό είναι μια πολιτική πράξη ουσίας, ελεύθερων σκεπτόμενων πολιτών(*).

Η ΒΙΟΖΩ δεν είναι μια οργάνωση σφραγίδα, είναι μια υγιής συλλογικότητα με αρχές, που καθημερινά αντιμετωπίζει τα... ερπετά και τους... γύπες της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας.

Με βασικό κίνητρο την ανάγκη για προσιτή, αγνή τροφή από ντόπιες ποιοτικές πρώτες ύλες, επιμένουμε και απαιτούμε από τους ισχυρούς της αγοράς να σεβαστούν επιτέλους τους καταναλωτές.

Γνωρίζοντας πως η λαχτάρα των μεγάλων παγκόσμιων εταιριών τροφίμων -και όχι μόνο- για κέρδος δεν γνωρίζει ηθικές αναστολές, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως ο αγώνας μας χρειάζεται ενίσχυση και την «χείρα μας κίνει» !

Τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν επιτυγχάνεται με αδράνεια ακόμα και αν έχεις επιλέξει τον καλύτερο αντιπρόσωπο.

Χρειάζεται προσωπική παρέμβαση του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί...

  • για να σταματήσει το χαράτσωμα των καταναλωτών.
  • για να έρχεται στο τραπέζι μας φαγητό και όχι σκουπίδια.
  • για να έχουμε ζωή και όχι επιβίωση.

Ας ψηφίσουμε όλοι στις εκλογές της ΒΙΟΖΩ, στις 14 και 15 Ιουνίου.

Όσο μακριά κι αν είμαστε, όσες δουλειές κι αν έχουμε, τώρα μπορούμε να ενισχύσουμε με την «χείρα» μας την ΒΙΟΖΩ, ψηφίζοντας με επιστολική ψήφο. (**)

...Με την λογική του πρώτου βήματος σε μια διαρκή προσωπική συμμετοχή στο συγκεκριμένο καταναλωτικό κίνημα, που έβαλε στοίχημα να σταματήσει την ληστρική επιδρομή των λίγων στην τσέπη και στην ζωή των πολλών.

Αυτή τη φορά με την επιστολική ψήφο μπορούμε να προτιμήσουμε το μπάνιο και την παραλία, παράλληλα με την συμμετοχή μας στις εκλογές της ΒΙΟΖΩ, αν θέλουμε να γλιτώσουμε την... ψυχρολουσία, που μας ετοιμάζουν οι παγκοσμιοποιητές.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

(*) Πάτα εδώ για λεπτομέρειες

(**) Πάτα εδώ για λεπτομέρειες