Γενικές Συνελεύσεις

Γενικές Συνελεύσεις


Τακτική & Εκλογική Γενική Συνέλευση 2019

biozoΤην Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στις 7μμ

Στο Π.Α.Σ. ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στις 7μμ, στο Πολιτιστικό Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, Μπουμπουλίνας 34, Εξάρχεια (Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πολυτεχνείο) 106 82 Αθήνα. (Πατήστε εδώ για τον χάρτη)

Τακτική Γενική Συνέλευση 2018

biozoΤην Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 10πμ

Στο Π.Α.Σ. ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 10πμ, στο Πολιτιστικό Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, Μπουμπουλίνας 34, Εξάρχεια (Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πολυτεχνείο) 106 82 Αθήνα. (Πατήστε εδώ για τον χάρτη)

Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές  καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη

Τακτική Γενική Συνέλευση 2017

BIOZOΤην Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στις 6μμ

Στο Π.Α.Σ. ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στις 6μμ, στο Πολιτιστικό Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, Μπουμπουλίνας 34, Εξάρχεια (Πίσω από το

Απόηχος της Γενικής Συνέλευσης

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, συνήλθε η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΒΙΟΖΩ, κι αυτό ήταν μια πολιτική πράξη ουσίας, ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών...

kinima

...Με την λογική του επόμενου βήματος σε μια διαρκή προσωπική συμμετοχή στο συγκεκριμένο καταναλωτικό κίνημα, που έβαλε στοίχημα να σταματήσει την ληστρική επιδρομή των λίγων στην τσέπη και στην ζωή των πολλών.

Ο τόπος μας παράγει επαρκείς και καλές πρώτες ύλες για τροφή, παραγωγή αγαθών και ενέργεια. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα

Γενική Συνέλευση στις 29 Μαρτίου

biozoΤακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις 5μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις 5μμ, στην Αθήνα, στα γραφεία μας Μακμίλλαν 10, στο τέρμα Πατησίων (πατήστε εδώ για τον χάρτη).

Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές  καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να

Διακήρυξη Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΟΖΩ

 1«Μοιραζόμαστε, Ανταλλάσσουμε, Ανακυκλώνουμε!» 

Τοπικά, Ομαδικά, στο δικό μας Σύστημα της αγάπης στον άνθρωπο και στη φύση!

Έχουν περάσει οι εποχές, που οι καταναλωτές σαν απλοί πολίτες είχαμε κάτι να περιμένουμε από τους νικητές των εκλογών, από την κυβέρνηση και την εξουσία. Σήμερα δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη ότι οι κυβερνώντες θα καλυτερεύσουν τη ζωή μας ή ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας.

Οι πιο κατάλληλοι και οι πιο αρμόδιοι για να διαχειριστούν τις ζωές μας είμαστε εμείς οι ίδιοι!

Δεν έχει όρια η Πρωτοβουλία, οι Δυνατότητες και η Εφευρετικότητα των τοπικών Κοινωνιών. Σήμερα μπορούμε να ζήσουμε όλοι πολύ καλά αρκεί να

Ας κάνουμε τη παλάμη ζητανιάς... γροθιά!

Tακτική Γενική Συνέλευση ΒΙΟΖΩ στις 20 Μαρτίου 2014

biozoΠοτέ άλλοτε το «μαζί» δεν αποτέλεσε μεγαλύτερη ανάγκη για το καταναλωτικό κίνημα, απο σήμερα!

Το «γιατί» μοιάζει περιττό στην θωριά όλων όσων συνέβησαν μέσα σε λίγο χρόνο σε βάρος των πολιτών – καταναλωτών.

Πλέον ζήτημα δεν είναι μόνο η βουλιμία των μεγάλων της αγοράς...

Δεν είναι μόνο τα μεταλλαγμένα ή σκάρτα που θέλουν με το στανιό να μας ταϊσουν...

Δεν είναι μόνο η ελλιπής ενημέρωση και η στέρηση επιλογής...

Είναι ότι

Διακήρυξη Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΟΖΩ

Μοιραζόμαστε, Ανταλλάσσουμε, Ανακυκλώνουμε!

Τοπικά, Ομαδικά, στο δικό μας Σύστημα της αγάπης στον άνθρωπο και στη φύση!

biozoΈχουν περάσει οι εποχές, που οι καταναλωτές σαν απλοί πολίτες είχαμε κάτι να περιμένουμε από τους νικητές των εκλογών, από την κυβέρνηση και την εξουσία. Σήμερα δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη ότι οι κυβερνώντες θα καλυτερεύσουν τη ζωή μας ή ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας.

Οι πιο κατάλληλοι και οι πιο αρμόδιοι για να διαχειριστούν τις ζωές μας είμαστε εμείς οι ίδιοι!

Δεν έχει όρια η Πρωτοβουλία, οι Δυνατότητες και η Εφευρετικότητα των τοπικών Κοινωνιών. Σήμερα μπορούμε να ζήσουμε όλοι πολύ καλά αρκεί να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, στην ομάδα μας και στις τοπικές

Γενική Συνέλευση 2012

biozoΤο Δ.Σ. της ΒΙΟΖΩ προκηρύσσει

Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 11:00 πμ, στην οδό ΜακΜίλλαν 10 στα Πατήσια της Αθήνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, αποφάσισε να προκηρύξει Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 11:00  το πρωί, στα γραφεία της ΒΙΟΖΩ στην οδό

Τακτική Γενική Συνέλευση 2011

BIOZOΤακτική Γενική Συνέλευση

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:00 το βράδυ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:00 το βράδυ, στην Αθήνα, στα γραφεία μας Μακμίλλαν 10, στο τέρμα Πατησίων (πατήστε εδώ για τον χάρτη).

Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές  καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης

Αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση!

biozoΕπειδή η αξιοπρέπειά μας έχει πληγεί, καλούμε συνάντηση μελών και φίλων την Πέμπτη* 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:00 το βράδυ στα γραφεία μας για να δούμε...

Τί θα κάνουμε;

Καταρράκωσαν το εισόδημα των καταναλωτών... Tα παγκόσμια κερδοσκοπικά κέντρα πέτυχαν μείωση μισθών - συντάξεων, κατάργηση των επιδομάτων και αύξηση των υπέρογκων κερδών τους. Κι αυτό το λένε ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Συνεχίζουν να διαλύουν τις κοινωνικές παροχές του κράτους, χαρίζοντας

Μποϋκοτάζ σε ΟΛΑ τα εισαγόμενα

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΟΖΩ

Για τον «Αγώνα Εθνικής Επιβίωσης» επιβάλλεται

«Να Βυθίσετε το Χόρα»

Των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των μαστροπών της παγκοσμιοποίησης

Είμαστε Άνθρωποι, Δεν είμαστε «μάζα»!

Την ερχόμενη Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010, στις 11 π.μ., συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών της ΒΙΟΖΩ για να συζητηθούν τα πολλά οξυμένα προβλήματα και να καταλήξουμε σε κρίσιμες αποφάσεις.

Να ποια είναι τα δεδομένα:

Τακτική Γενική Συνέλευση 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2010, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:00 το πρωί, στην Αθήνα, στα καινούργια γραφεία Μακμίλλαν 10, στο τέρμα Πατησίων (χάρτης).

Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές  καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης με βάση το καταστατικό της Ένωσης. (Για το καταστατικό πατάς εδώ).

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει !


Την Κυριακή και την Δευτέρα, 14 και 15 Ιουνίου, ψηφίζουμε για να  εκλέξουμε την νέα διοίκηση της ΒΙΟΖΩ, την νέα επιτροπή ελέγχου της διοίκησης, τους εκπροσώπους της στην Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση» και στα περιβαλλοντικά κινήματα. Και αυτό είναι μια πολιτική πράξη ουσίας, ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών(*).

Απόηχος Γενικής Συνέλευσης 12 Απριλίου 2009

«Μεγάλες μάχες». Σε αυτή την φράση συνοψίζεται το είδος των σχέσεων μεταξύ καταναλωτών και κερδοσκόπων όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα και στο μέλλον. Το απο άνωθεν διαμορφωμένο σκηνικό του παραλόγου είναι ξεκάθαρο...
Η απληστία έρχεται αντιμέτωπη με την ανάγκη για αληθινή τροφή, το οικονομικό κέρδος συγκρούεται πλέον σοβαρά με την υγεία και οι μεσάζοντες είναι πράγματι η ομάδα που... περισσεύει στην διαδικασία διάθεσης των προϊόντων.
Ο καταναλωτής πρέπει και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του γιατί αυτός έχει πραγματικά την δύναμη. Οι επίπλαστη υπεροχή όσων κερδίζουν εις βάρος μας ξεθωριάζει και χάνεται.

Γενική Συνέλευση

...Γιατί όπως και να το δει κανείς μάχη δεν γίνεται δια αντιπροσώπου. Οφείλουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να κάνουμε αγώνα ενάντια σε όλους αυτούς που βάλθηκαν να μας γονατίσουν... σαν ανθρώπους... σαν πολίτες... σαν καταναλωτές. Και αν μπήκαμε εμείς μπροστά στο Κίνημα, δεν μας αρέσει η μοναξιά. Τρομάζουμε. Γιατί ένα κλαρί το σπας πιο εύκολα από πολλά μαζί.

Εκλογο-απολογιστική & τακτική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009, αποφάσισε να προκηρύξει Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 στις 11:00 το πρωί, στα καινούργια γραφεία της ΒΙΟΖΩ στην οδό ΜακΜίλλαν 10 στα Πατήσια της Αθήνας (σταθμός ΑΝΩ Πατήσια του Ηλεκτρικού).
Το Δ.Σ. θα προτείνει στην Γενική Συνέλευση την προκήρυξη εκλογών για τον προσεχή Μάιο και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής με βάση το άρθρο 24 του καταστατικού της Ένωσης.
Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα μέλη, αλλά να ψηφίσουν και να ψηφιστούν μπορούν μόνον τα ταμιακά εντάξει τακτικά μέλη της Ένωσης. Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Στην ΒΙΟΖΩ ψηφίζουμε αυτοπροσώπως ή με επιστολή

Εκλογο - Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 θα πραγματοποιηθεί τελικά η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ στα καινούργια μας γραφεία επί της οδού ΜακΜίλλαν 10, στα Πατήσια της Αθήνας (σταθμός ΑΝΩ Πατήσια του Ηλεκτρικού). Η διαδικασία θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 31 Μαρτίου 2009, αποφάσισε να αναβάλει την προκηρυχθείσα Εκλογο-Απολογιστική & Τακτική Γενική Συνέλευση, λόγω των γεγονότων στην Γκιώνα. Το Δ.Σ. θα προτείνει στην Γενική Συνέλευση την προκήρυξη εκλογών για τον προσεχή Μάιο και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής με βάση το άρθρο 24 του καταστατικού της Ένωσης. (Πατώντας εδώ βλέπεις το καταστατικό)

Αποτελέσματα των εκλογών 2007

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής

Αποτελέσματα των εκλογών 2007

Η εφορευτική επιτροπή, που εκλέχτηκε από την Γενική Συνέλευση της ΒΙΟ.ΖΩ στις 10 Απριλίου 2005, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών, που διενεργήθηκαν στις 3 & 4 Ιουνίου 2007, στα γραφεία της Ένωσης Αγ. Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια Αθήνας:

Ψήφισαν μόνο τα ταμιακά εντάξει τακτικά μέλη. Με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν και ανακηρύχθηκαν, με σειρά κατάταξης με βάση τους ψήφους που έλαβαν:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΟΖΩ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΟΖΩ

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής

Αθήνα, 6-5-2007

Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ στις 5 Μαΐου 2007 προκήρυξε Δημοκρατικές και Συμμετοχικές Εκλογές στις 3 και 4 Ιουνίου 2007 και εξέλεξε τριμελή Εφορευτική Επιτροπή.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε η κάλπη να στηθεί στα γραφεία της ΒΙΟΖΩ στην Ομόνοια, Αγίου Κωνσταντίνου 12, στον 5ο όροφο. Το ωράριο ψηφοφορίας θα είναι:
• Την Κυριακή 3 Ιουνίου 10:00πμ με 2:00μμ
• Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 4:00μμ με 9:00μμ

ΒΙΟΖΩ η ασπίδα και το δόρυ των «Κοινοτήτων»

Ανοιχτή επιστολή του απερχόμενου προέδρου της ΒΙΟΖΩ προς τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης.


ΒΙΟΖΩ η ασπίδα και το δόρυ των «Κοινοτήτων»

Μια νέα περίοδος ανοίγεται μπροστά στην ΒΙΟΖΩ. Θα παραμείνει μόνο «σωματείο» ή θα μετατραπεί και σε κίνημα «Κοινοτήτων»;

Αθήνα, 2-6-2007

Αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της ΒΙΟΖΩ (δες www.biozo.org).

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2. ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
4. ΚΟΡΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΚΟΥΤΡΑΣ ΤΑΣΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)
6. ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
7. ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
8. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9. ΠΑΝΟΥΣΗ ΕΜΜΗ (ΑΙΜΙΛΙΑ)
10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
11. ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2. ΠΕΤΕΡΣ ΛΙΚΕ
3. ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αθήνα, 5 Μαΐου 2007

Η Γενική Συνέλευση της «ΒΙΟΖΩ» Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών με την επωνυμία «ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ», μετά από έναν πλούσιο προβληματισμό, και έναν εποικοδομητικό διάλογο, εκφράζει:

Την ανησυχία των καταναλωτών για τα συνεχόμενα διατροφικά σκάνδαλα με τον πλημμελή έλεγχο της διατροφής μας από τους κρατικούς φορείς, με την πολύ χαμηλή ποιότητα υγείας των συμβατικών προϊόντων, με την ασύδοτη και ανεξέλεγκτη χρησιμοποίηση των μεταλλαγμένων χωρίς σήμανση και ιχνηλασιμότητα.

Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 5ης Μαΐου 2007

 

Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 5ης Μαΐου 2007
Στις 3 & 4 Ιουνίου οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

Πρόσκληση συνεδρίασης Διοίκησης ΒΙΟΖΩ

Προς τα μέλη της Διοίκησης της ΒΙΟΖΩ

                            Πρόσκληση συνεδρίασης Διοίκησης ΒΙΟΖΩ
Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού μας καλείστε στην πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Διοίκησης της ΒΙΟΖΩ, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2007 και ώρα 20:00 στα γραφεία της Ένωσης, Αγ. Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια, Αθήνα, στον 5ο όροφο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα

2.Έγκριση εξουσιοδοτήσεων προς τον Ταμία.

3.Οργανωτικά - Συμμετοχές, Επιτροπές, Υπευθυνότητες

4.Νομοσχέδιο Καταναλωτών.

Γενική Συνέλευση

Το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα Γενική Συνέλευση μελών της ΒΙΟΖΩ μπροστά σε πολλά οξυμένα προβλήματα και κρίσιμες αποφάσεις

Μας τα παίρνουν από παντού με την ακρίβεια και τους τόκους

Καταστρέφουν ανεξέλεγκτα το περιβάλλον

Θέλουν να καταργήσουν την δυνατότητά μας για επιλογή προϊόντων

Θέλουν να μας επιβάλουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων και μεταλλαγμένων

Θέλουν να μας φιμώσουν, γιατί τους αποκαλύψαμε

Νομοθετούν Οργανώσεις Καταναλωτών πλήρως ελεγχόμενες από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα

Τακτική Εκλογοαπολογιστική και Καταστατική

 

Τακτική Εκλογοαπολογιστική και Καταστατική

Γενική Συνέλευση της 5ης Μαΐου 2007